Algemene Informatie

De leidsters van de peuteropvang zetten zich in voor een veilige en prettige sfeer tijdens de opvangmomenten. Op deze wijze sluiten wij aan bij de zorg van de ouders en nemen wij gedurende de opvang een deel van de zorg van de ouders over.

Hierbij staat centraal dat de peuter zich op zijn gemak kan voelen en zich ook op zijn eigen manier en tempo kan ontwikkelen. Wij bieden hier vanzelfsprekend ruimte voor. Waar nodig wordt er individueel of binnen de groep ondersteuning geboden. De ontwikkeling van de peuter wordt gevolgd en deze wordt, evenals de wijze van ondersteuning, regelmatig in een persoonlijk gesprek met de ouders besproken.

Heeft u interesse in onze peuteropvang, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon tijdens de opvanguren of u kunt contact opnemen via de mail. We maken graag een afspraak met u om onze opvang te bezoeken en nader kennis met u en uw peuter te maken. In dit gesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en horen we graag uw verwachtingen.

 

De medewerkers van Olleke Bolleke:

 

 

Juf Nettie, beroepskracht

Juf Karin, beroepskracht

Juf Bianca, beroepskracht in opleiding (BBL)

Juf Monique, vrijwilligster

Adresgegevens

Vijlenberg 139
6294 AT Vijlen

Tel. 06-30472181

email: ollekebolleke@spelentere.nl

Locatie

Openingstijden

Wij zijn alle ochtenden geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Foto's van onze peuteropvang