Algemene Informatie

Bent u op zoek naar een peuteropvang in de gemeente Gulpen-Wittem? Peuteropvang ’t Kelderke is er een van.

Peuteropvang ’t Kelderke is gevestigd in de basisschool Op de 10 Bunder in Wijlre. Het betreft een kindcentrum waarin peuteropvang van Peuterspeelzaalwerk Spelentere, basisschool op de 10 Bunder en VSO en BSO van Spelenderwijs gevestigd zijn. Peuteropvang ’t Kelderke is al bijna 50 jaar een feit in Wijlre. Eerst als peuterspeelzaal gevestigd in een voormalig Groene Kruis gebouw en daarna in de kelder van de basisschool. Wij zitten sinds 2013 (alweer bijna 10 jaar) samen in het nieuwe schoolgebouw. Peuteropvang ’t Kelderke heeft hier een groepsruimte en een eigen buitenruimte. De peuteropvang zit naast de groepsruimtes van groep 1/2, waardoor samenwerking met en overstap naar de basisschool heel soepel verloopt. De doorgaande lijn van peuter naar basisschoolkind wordt hierdoor een stuk gemakkelijker gemaakt. Tevens is ’t Kelderke een VVE-peuteropvang waar peuters met een indicatie van het consultatiebureau 4 dagdelen aanwezig zijn. Wij werken met een ontwikkelingsstimulerend programma Speelplezier. Op de site van Spelentere wordt dit verder toegelicht onder het item: Speelplezier en VVE.

Op de website van Peuterspeelzaalwerk Spelentere vindt u onder het item nieuwsfeitjes heel veel verhalen met foto’s. Deze verhalen en foto’s geven u een beeld hoe wij binnen onze organisatie werken. Op deze site vindt u ook de benodigde formulieren om uw peuter in te schrijven.

Dus als u interesse heeft, kunt u uw peuter aanmelden bij onze directeur Helmy Bijster.  Zij zal u dan verdere informatie toesturen. Als uw peuter geplaatst wordt, volgt er een intakegesprek op locatie. De leiding zal u alle informatie over de peuteropvang geven en u tevens over praktische zaken informeren. U kunt dan ook samen met uw peuter een kijkje nemen in de groepsruimte en het schoolgebouw.

 

De medewerkers van ’t Kelderke:

Juf Ine, beroepskracht

Juf Claudia, beroepskracht

Juf Maria, beroepskracht

Juf Hannie, vrijwilligster

Juf Regina, vrijwilligster

Juf Lia, vrijwilligster

Juf Yvonne, vrijwilligster

Juf Els, vrijwilligster

 

Adresgegevens

Tienbundersweg 1a
6321 CP Wijlre

Tel. 06-30518561 (telefonisch bereikbaar tussen 8.15 uur en 13.00 uur)

email: kelderke@spelentere.nl

Locatie

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur

Foto's van onze peuteropvang